Acta Media doo

Age of Digital Trust

ISACA Belgrade Chapter Day 2023.

Udruženje ISACA Beograd Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na šesti po redu ISACA Belgrade Chapter Day pod nazivom Age of Digital Trust , gde ćemo imati priliku da zajedno sa vodećim svetskim i domaćim stručnjacima istražimo koncept poverenja u digitalnom svetu.

Događaj će biti održan 9. novembra 2023. u Hotelu Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd.

U eri brzog tehnološkog napretka, poverenje ima ključnu ulogu u oblikovanju našeg doživljaja digitalnog prostora. Kako tehnologija nastavlja da napreduje neverovatnom brzinom, od izuzetne važnosti po organizacije, ali i pojedince je da razumeju složenost koncept a poverenja i da nauče kako da njime upravljaju.

Pridružite nam se na našoj jednodnevnoj konferenciji tokom koje ćete kroz prezentacije renomiranih stručnjaka i interaktivne panel diskusije imati priliku da saznate više o centralnoj temi Digital trust and Emerging Technologies. Saznaćete kako tehnologije poput Clouda, Machine Learninga, veštačke inteligencije, ali i sajber bezbednost i zaštita podataka, oblikuju naše digitalno okruženje i koncept poverenja.

Prisustvo događaju obezbediće Vam 8 CPE poena.

kotizacije:

članovi isaca UDRUŽENJA

17.625 rsd

150 eur

ostali

21.150 rsd

180 eur

organizator:

Udruženje ISACA Beograd, je osnovano marta 2016. godina kao dobrovoljna i nezavisna organizacija koja spaja članove u zajedničkom interesu, sticanja novih znanja, poslovnih kontakata i održavanje priznatih međunarodnih sertifikata.

marketinški partner: