Acta Media doo

bezbednost i zdravlje

Novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu stupio je na snagu, a naši saradnici – sturčnjaci iz BZR oblasti prenose vam sve o tome kako se polaže stručni ispit za bezbednost i zdravlje na radu, sve o sticanju licence za bezbednost i zdravlje na radu kao i ko može biti lice za bezbednost i zdravlje na radu. Redovni mesečni BZR paneli i edukacije, kao i BZR portal omogućiće vam da ostanete u toku i ispratite sve u vezi obuka za polaganje ispita za bezbednost i zdravlje na radu.

ERGONOMIJA RADNOG MESTA

INFO:

 • Cilj svake kompanije bi trebao biti povećanje produktivnosti svojih radnika, obezbeđujući zdrave i prijatne uslove za rad
Pogledajte više

Bezbednost i zdravlje na radu

INFO:

 • Redovni mesečni Online Panel BZR, organizujemo sa ciljem da damo savete u vezi sa primenom propisa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, odgovorimo na Vaša pitanja i pružimo aktuelne informacije o aktivnostima i propisima u pripremi.
Pogledajte više

Online Panel BZR#5

INFO:

 • Vaša pitanja i predstavi aktuelne informacije o aktivnostima nadležnih organa i propisima u pripremi.
Pogledajte više

Online Panel BZR#4 POVREDE NA RADU

INFO:

 • Redakcija BZR Portala organizuje redovni mesečni Online Panel BZR, sa ciljem da pruži savete u vezi sa primenom propisa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu
Pogledajte više

Online Panel BZR#6 Upravljanje rizicima na gradilištu po nebosh principima

INFO:

 • Redakcija BZR Portala organizuje novi Online Panel sa ciljem da učesnicima približimo međunarodno priznate standarde i norme po NEBOSH principima u poređenju sa našim propisima i zahtevima mera prevencije prilikom organizacije privremenih i pokretnih gradilišta sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu.
Pogledajte više

bzr portal

Informacije o portalu:

 • BZR Portal je online izdanje namenjeno svima koji se bave bezbednošću i zdravlju na radu.
Pogledajte više

Predstavljanje novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu

 • Predstavljanje novih zakonskih instituta, obaveza za poslodavce i lica u sistemu bezbednosti i zdravlja na radu.

Pogledajte više

KROZ ODGOVORE NA PITANJA SA VEROM BOŽIĆ TREFALT

INFO:

 • Redakcija BZR portala organizuje Online Panel koji je posvećen odgovaranju na pitanja učesnika.

  Gost predavač je gđa Vera Božić Trefalt, vrhunski stručnjak u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Pogledajte više

ONLINE PANEL #7, SEPTEMBAR 2023.

Nakon letnje pauze Redakcija BZR portala nastavlja sa redovnim stručnim skupovima posvećnim bezbednosti i zdravlju na radu. 

Koji su najnoviji stavovi po pitanju primene Zakona, šta možemo očekivati u narednom periodu, i kako vršiti usklađivanje sa novim zakonom, saznaćemo od naših gostiju predavača.

Pogledajte više

Program obuke zaposlenih, rukovodilaca i predstavnika zaposlenih za bezbedan i zdrav rad

 • 17. oktobar 2020 od 10 do 12h
 • Online Zoom
 • Besplatno za pretplatnike BZR portala
 • 9900 rsd + pdv
  nepretplatnici

Pogledajte više

Prva nacionalna bzr konferencija

Redakcija BZR portala poziva svoje čitaoce, lica za BZR (savetnike i saradnike za BZR), kao i stručnu i zaintersovanu javnost na učešće na Prvoj nacionalnoj konferenciji: Bezbednost i zdravlje na radu 2023 – šest meseci primene Novog Zakona.

Konferencija se održava 30. novembra 2023. godine u hotelu Moskva u svečanoj sali. Stručni skup posvećen dosadašnjim iskustvima u primeni novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu kao i daljim očekivanjima u regulatornom i praktičnom delu.

Pogledajte više

dozvole za rad

INFO:

 • Glavna tema januarskog Online BZR panela su Dozvole za rad prema novom Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu. Kako je Zakonom prepušteno poslodavacu da sam utvrdi postupak i način izdavanje dozvola za rad, veliki je broj pitanja i nedoumica kako pravilino postupati. Upravo zbog toga dozvole za rad su tema prvog BZR panela u 2024. godini.
Pogledajte više

BZR PANEL - ODGOVORI NA PITANJA SA VEROM BOŽIĆ TREFALT

INFO:

 • Razgovaraćemo sa g-đom Trelaft o svim onim nedoumicama, koje i posle skoro godinu dana od donošenja Zakona i dalje nisu dovoljno jasne i precizne za praktičnu primenu.

  Podelićemo sa Vama bogato iskustvo i dati savete kako prevazići trenutne “zastoje” u organizaciji poslova bezbednosti i zdravlja na radu i kako se najbolje pripremiti za punu primenu Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu koja uskoro sledi.

Pogledajte više