Acta Media doo

Sledeći nivo u našem poslovanju

5/5

copywriting

Magične reči za bolju prodaju i lepšu sliku Vašeg preduzeća

Online - zoom

Sandra Iršević

Sandra Iršević, urednica časopisa za kulturu “Rič Bunjevačke matice”, novinarka freelenserka i radi za nekoliko medija kao saradnica uključujući i TV Pink.

 

Imate poslovnu veb stranicu ili nalog na društvenim medijima; Prilagođavanje digitalnom pejzažu je veština preživljavanja za svaki uspešan posao, bez obzira na veličinu. Sada možete pitati, “šta je sledeće?”

Kreiranje platforme za vaše poslovanje je jedna stvar, ali je druga stvar da Vaša digitalna publika bude povezana sa vašim brendom. Ako želite da generišete neprekidan tok “vrućih” potencijalnih klijenata, uspostavite zajednicu brenda ili postignete svoje ciljeve u pogledu prihoda za kratko vreme, onda ova obuka namenjena upravo Vama.

  • Definisanje osnovne strukture copywriting teksta
  • Formatiranje teksta
  • Pisanje efektnih naslova
  • Call-To-Action – poziv na akciju – usmerite sadržaj ka prodaji
  • Najčešće copywriting greške i kako ih izbeći
  • Kako se predstaviti na društvenim mrežama
  • Kako formirati haštag za brend i društvene mreže
  • Da li chatbot može zameniti kopirajtera

opis proizvoda

Zbog čega je bitna veština pisanja za online marketing i internet? Ko sve može da bude kopirajter? Koje sve sadržaje i piše? Na ova i mnoga druga pitanja dobićete odgovor na online seminaru koji je Acta media pripremila za Vas.

Za kreiranje dobrog sadržaja koji donosi prodaju, prvo je potrebno da naučite šta prethodi svakom dobrom sadržaju i koje su osnove pisanja sadržaja za web. Za svaku firmu danas je bitno kako se predstavlja na internetu Copywriter je veoma bitan  u internet kampanji, a naročito na društvenim mrežama. Bez dobre priče je nemoguće raditi ni direktni ni brend marketing, mada su potpuno različite teme.

Kopirajter  piše tekst na internetu, opisuje  proizvod, osmišljavanja od sales stranice, do scenarija za reklamu.On je pisac i prodavac, koristi uticajne i ubedljive reči da privuče Vaše čitaoce da sprovedu vaš poziv na akciju i na kraju postanu kupac koji plaća.

forma za prijavu