Acta Media doo

Znanje za profesionalce na poslu

5/5

FLEET MANAGEMENT - UPRAVLJANJE VOZNIM PARKOM

Trening je namenjen zaposlenima u kompanijama koji su odgovorni za vozni park, a polaznici dvodnevnog treninga dobiće sertifikat.

Ivan Basarić

Svoje višegodišnje profesionalno iskustvo i znanje je stekao radeći na različitim pozicijama u privredi. Posebno dragoceno iskustvo je stekao u optimizaciji troškova voznog parka, kao i realizaciji internih obuka zaposlenih koji upravljaju vozilima. Trenutno je na poziciji u velikom javnom sistemu gde je sa svojim timom postigao zavidne rezultate u upravljanju voznim parkom, kao i optimizaciji procesa održavanja i troškova voznog parka.

Pogledajte više

Nakon pohađanja ovog treninga moći ćete:

  • da razumete svoje odgovornosti kao menadžera voznog parka;
  • da obezbedite da su vozila u vašem voznom parku bezbedna za vožnju i da ispunjavaju zakonske uslove;
  • da razumete bitne principe bezbednog prevoza robe i putnika

Upravljanje voznim parkom i vozačima različitih vozila predstavlja izazovan zadatak sa čestim nepredvidivim situacijama i troškovima.

Ukoliko upravljate voznim parkom, potrebno je da se uverite da su Vaši vozači uvek bezbedni, da se vozila održavaju prema visokim standardima i morate da vodite računa da se nešto ne desi i drugim učesnicima u saobraćaju, a posebno putnicima.

Istovremeno, morate da svedete troškove kompanije na minimum i da se pobrinete za to da se operacije odvijaju bez problema.

I RADIONICA 25.05.

Poslovi upravljanja voznim parkom

I RADIONICA 26.05.

Poslovi upravljanja voznim parkom

forma za prijavu