Acta Media doo

Pozivamo fleet menadžere iz celog regiona na trening posvećen izazovima u vođenju voznog parka!

Upravljanje voznim parkom i upravljanje vozačima različitih vozila, predstavlja izazovan zadatak sa čestim nepredvidivim situacijama i troškovima.

Ukoliko upravljate voznim parkom treba da se uverite da su Vaši vozači uvek bezbedni, da se vozila održavaju prema visokim standardima i morate da vodite računa da se nešto ne desi i drugim učesnicima u saobraćaju, a posebno putnicima.

Istovremeno, morate da svedete troškove kompanije na minimum i da se pobrinete za to da se operacije odvijaju bez problema.

Ivan Basarić, , master inž. mašinstva 

Đorđe Savić, dipl. inž. saobraćaja

Prisustvo na ovoj konferenciji, omogućiće Vam sledeće:

  • da razumete svoje odgovornosti kao menadžera voznog parka;
  • da obezbedite da su vozila u vašem voznom parku bezbedna za vožnju i da ispunjavaju zakonske uslove;
  • da se upoznate sa osnovnim načelima ekonomične vožnje i da ih prenesete vašim korisnicima vozila;
  • da razumete bitne principe bezbednog prevoza robe i putnika.
  • direktorima logistike i menadžerima voznih parkova,
  • članovima Uprave odgovornim za vozni park i svima onima koji se bave problematikom voznog parka,
  • kompanijama koje imaju vozni park
  • logističkim kompanijama koje se bave uslugama prevoza, autoprevoznicima, rent-a car kompanijama i drugim zainteresovanim licima

Elementi upravljanja voznim parkom

26.10.

Poslovi upravljanja voznim parkom

27.10.

SOFTVERSKI ALATI ZA UPRAVLJANJE VOZNIM PARKOM - devellop doo

27.10.

SOFTVERSKI ALATI ZA UPRAVLJANJE VOZNIM PARKOM
UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA VOZNOG PARKA
UPRAVLJANJE FINANSIJAMA VOZNOG PARKA

MENADŽMENT RIZIKA I IZVEŠTAVANJE

28.10.

47. 850
RSD + PDV

Ivan basarić

Trenutno je na poziciji u velikom javnom sistemu gde je sa svojim timom postigao zavidne rezultate u upravljanju voznim parkom, kao i optimizaciji procesa održavanja i troškova voznog parka.

Svoje višegodišnje profesionalno iskustvo i znanje je stekao radeći na različitim pozicijama u privredi. Posebno dragoceno iskustvo je stekao u optimizaciji troškova voznog parka, kao i realizaciji internih obuka zaposlenih koji upravljaju vozilima. Trenutno je na poziciji u velikom javnom sistemu gde je sa svojim timom postigao zavidne rezultate u upravljanju voznim parkom, kao i optimizaciji procesa održavanja i troškova voznog parka.

đorđe savić

Profesionalno iskustvo stekao je napredovajući na pozicijama u javnom sektoru gde je od studentskog praktikanta stigao do upravljačke pozicije voznog parka.

Nakon završetka Saobraćajnog fakulteta u Beogradu svoje profesionalno iskustvo stekao je napredovajući na pozicijama u javnom sektoru gde je od studentskog praktikanta stigao do upravljačke pozicije voznog parka. Autor je više radova na prestižnim domaćim konferencijama iz oblasti bezbednosti u saobraćaju. U svom dosadašnjem radu bavio se i poslovima interne edukacije zaposlenih iz domena upravljanja vozilima, i poštovanja zakonskih propisa kako vozača tako i odgovornih lica u voznom parku.

DEVELLOP DOO

Devellop DOO

INFORMACIJE O SMEŠTAJU

hotel "buket" zlatibor

Kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 55 apartmana i 28 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija.

Lokacija i okruženje hotela, pravi su miomirisi ovog jedinstvenog buketa. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ”Srbija”, nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Blizina sportskih terena, kao i moderne dvorane u okviru Sportsko-turističkog centra ”Zlatibor”, svim sportistima smeštenim u Hotelu Buket nudi uslove za vrhunske pripreme. A kongresna sala hotela i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.

ukupna cena za boravak 26-28.10. - po osobi

jednokrevetna soba

25.00 0
rsd + pdv

dvokrevetna soba

22. 450
rsd + pdv
u cenu smeštaja je uključeno:

FORMA ZA PRIJAVU

[wpforms id="22802"]