Acta Media doo

izgradnja tima i donošenje odluka

14. decembar 2023. 10-15h

Hotel Moskva, Online

Hotel Moskva: 15.900 + PDV Online: 11.900 rsd + pdv

Informacije:

5/5

Srđan Stanković, radi kao HR konsultant i trener od 2004. godine, trenutno je zaposlen kao Stručnjak za ljudske resurse u EMS AD na poslovima razvoja zaposlenih. Sertifikovani Menadzer za upravljanje ljudskim resursima-EBC*L sertifikat (European Business Competence Licence).

Celokupan trening se izvodi na flip chartu i putem audio vizuelnih sredstava kroz predavanje, radionice (timski i individualni rad), vežbe i simulacije. Trening je vrlo interaktivan što omogućava svim učesnicima da se uključe i dobiju odgovor na sva pitanja, a ujedno razmene znanje i iskustvo u radu.


Nakon ovog treninga učesnici su osposobljeni da upravljaju timom, da prepoznanju probelem koji nastaju u procesu izgradnje i fromiranja timova. Takođe na treningu će učesnici imati prilike da nauče kako se donose odluke unutra tima i kako osnaživati zaposlene za donošenje odluka.

 Top menadžerima
 Rukovodioci srednjeg nivoa i linijskim rukovodiocima
 Menadžerima ljudskih resursa i zaposlenima u okviru ljudskih resursa
 Svima koji učestvuju u procesu donošenja odluka u svim tipovima organizacija i koji žele da unaprede praktična znanja na temu izgradnje tima.

Predavač

srđan stanković

radi kao HR konsultant i trener od 2004. godine, trenutno je zaposlen kao Stručnjak za ljudske resurse u EMS AD na poslovima razvoja zaposlenih. Sertifikovani Menadzer za upravljanje ljudskim resursima-EBC*L sertifikat (European Business Competence Licence).

Maja ima preko 10 godina iskustva iz oblasti Obračuna zarada i ljudskih resursa. Odgovorna je za organizaciju i rad Odeljenjena obračuna zarada. Zadužena je za analizu zahteva klijenata, predloge rešenja i implementaciju istih, kao i za praćenje i adekvatnu primenu zakonske regulative iz oblasti obračuna zarada. Odgovorna je za edukaciju i organizaciju kadrova u okviru odeljenja.

O kursu:

Šta je tim, kako se odvija komunikacija u timu, kako da podelimo uloge, budemo motivisani, rešavamo probleme, donosimo odluke…samo su deo naših tema koje će vam pomoći da proniknete u suštinu rada u timu.


Hajde zajedno da prepoznamo jedinstvenu formulu uspeha koja će vam pomoći da od grupe svojih saradnika izgradite pobednički tim.


Otkrivamo kako konflikt pretvoriti u šansu za preispitivanje postojećeg statusa za inovaciju, promene i razvoj, ali i za unapređenje međuljudskih odnosa u timu.


Ciljevi, ambicije, interesovanja i želje utiču koju odluku, u kom momentu donosimo, a koja je u skladu sa prioritetima koje smo odabrali kroz planiranje dugoročnih i kratkoročnih ciljeva.


Tretiraćemo samo odluke koje mogu imati različite posledice na poslovni uspeh ili opstanak organizacije, a koje donosimo na različitim hijerarhijskim nivoima, bilo kao izabrani pojedinci, bilo kao članovi grupe.

Teme seminara:

Lokacija:

Forma za prijavu: