Acta Media doo

Svi učesnici dobijaju snimak seminara

5/5

primena programa ms excel za hr menadžere

30. oktobar od 10 do 14 h

 online ZOOM

Prof. dr Velimir Dedić ima preko dvadeset godina univerzitetskog predavačkog iskustva iz oblasti informacionih tehnologija

Unapređenje znanja i veština menadžera koji se u praksi sreću sa nizom problema optimizacije – konkretno problema traženja poslovnih alternativa koje treba da nam donesu najveći profit, smanje troškove na minimum ili optimizuju neku drugu performansu kompanije

Menadžerima koji donose svakonevne odluke čiji efekti su dalekosežni ili menadžerima koji donose strategijske odluke

11. 800
rsd + PDV

Šta Excel može da ponudi HR menadžerima? Steći ćete znanja kako da formirate dinamički pregled svih pokazatelja uspešnosti Vašeg tima, kreirate kompaktne tabele, efektne grafike, linije trendova i savladate tehnike segmentacija podataka bitnim kriterijumima – sve to bez programiranja i komplikovanih aplikacija čiju upotrebu treba da učimo!

Dovoljan je sveprisutni Excel. Jedan pogled je dovoljan da menadžer razume poruku koju mu tako pripremljeni podaci signaliziraju. Naučićete kako da iz podataka koji se generišu u toku odvijanja poslovnih procesa možete da izvučete korisna znanja potrebna za donošenje ispravnih menadžerskih odluka.

Iskoristite popularan Microsoftov program Excel na inovativan i poslovno veoma uspešan način.

svi učesnici dobijaju snimak vebinara nakon održavanja

TEME:

uvod

Excel kao alat za Hr menadžere

Realizacija

velimir dedić

Prof. dr Velimir Dedić ima preko dvadeset godina univerzitetskog predavačkog iskustva iz oblasti informacionih tehnologija. 

Prof. dr Velimir Dedić ima preko dvadeset godina univerzitetskog predavačkog iskustva iz oblasti informacionih tehnologija. Istraživački i praktično se bavi primenom IT-ja u obrazovanju, posebno u učenju matematike. Autor je nekoliko udžbenika i većeg broja naučnih i stručnih radova, projekata i softverskih rešenja.

forma za prijavu:

[wpforms id="23335"]