Acta Media doo

fmbas

Facility Management Business Association
u saradnji sa Acta Media doo organizuje dvodnevni trening

Osnove Facility Managementa i iskustva dobre prakse

Tamara Simić – predstavnik osnivača FMBAS, Marera Property Management

direktor, Marera Green

Andrej Cupać – predstavnik osnivača FMBAS, MPC Properties

Vodeći menadžer održavanja, Confluence Property Management

Obuka će dati širu perspektivu industrije i usluga iz domena facility management-a a polaznicima približiti osnove struke uz razvoj znanja i veština iz FM-a kroz teoriju i iskustva dobre prakse.


Trening će biti održan strane vodećih stručnjaka iz ove oblasti, predstavnika kompanija osnivača asocijacije. Nakon odslušanog treninga, polaznici će dobiti sertifikat.

Trening je namenjen Facility menadžerima i osobama zaduženim za upravljanje objektima, zatim idealan je za sve profesionalce koji žele da unaprede svoje znanje u oblasti FM-a, diplomirane inženjere kao i studente završnih godina tehničkih fakulteta, ali i za one koji se žele prekvalifikovati. Sadržaj je prilagođen pružaocima usluga, ali i korisnicima i onima koji naručuju i ugovaraju usluge iz ove oblasti.

 

Edukacija će biti interaktivna, u trajanju od dva dana, a učesnici će imati priliku da kroz predavanja, praktične savete, primere i diskusiju steknu izuzetno korisna rešenja za unapređivanje funkcija facility menadžmenta u svakoj kompaniji.

program je sastavljen od četiri modula:

radionica 30.01:

i modul
OSNOVE UPRAVLJANJA NEKRETNINAMA

ii modul
UGOVARANJE I IMPLEMENTACIJA USLUGA

radionica 31.01:

iii modul
ZNAČAJ PROCESA I PRIMENE RADNIH PROCEDURA

iv modul
OPTIMIZACIJA TROŠKOVA I ODRŽIVI RAZVOJ NEKRETNINA

TEST

tamara simić

Marera Green director

Diplomirala na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2004. godine, stiče znanja iz oblasti Facility Management kroz dugogodišnji rad u internacionalnim kompanijama specializovanim za poslovanie u upravljanju i održavanju objekata i sertifikacije objekata po sistemima zelene gradnje.

Marera Property Management kompaniji pridružuje se 2020. učestvujući u razvoju integrisanog Facility Management koncepta. Zajedno sa top menadžmentom kreirala je strategiju izlaska na tržište kompanije u oblasti održivog poslovanja.

andrej cupać

Vodeći menadžer održavanje, Confluence Property Management

Iskustvo je sticao kroz projektovanje električnih instalacija jake i slabe struje i izradi razne urbanističke dokumentacije 2005. godine priključuje se grupaciji MPC. Učestvovao u razvoju integrisanog Facility Management koncepta, kako na poslovnim objektima, tako i tržnim centrima.

Doprinos je imao u razvoju specijalizovanog softvera za kontrolu i upravljanje aktivnostima na preventivnom i korektivnom tehničkom održavanju objekata, koji je implementiran na svim MPC objektima kao i učešće u svim fazama izgradnje objekata, od projektovanja i izgradnje, do faze primopredaje i eksploatacije objekata.

cena kotizacije:

57.900 rsd + pdv

POPUST OD 10% NA RANE PRIJAVE DO 15.01.2024.

57.900 rsd + pdv

52.110 rsd + pdv

*CENA SA POPUSTOM VAŽI ZA ČLANOVE ASOCIJACIJE TOKOM CELOG PERIODA PRIJAVE

Forma za prijavu