Acta Media doo

NA POKLON SNIMAK SEMINARA

4/5

E- fakturisanje i PDV aspekti: Primena u praksi i očekivane novine

19. septembar 2023, od 10h do 15h

Online ZOOM ili uživo u hotelu Moskva

Jelena Marjanović

i

Vojkan Stanković

Detaljno objašnjenje o pravilnom elektronskom fakturisanju, pre svega iz pozicije evidenitiranja i PDV aspekata i implikacija, ali uz istovremeno praktično objašnjenje tehničkog postupanja u SEF, popunjavanja podataka, provere, dopune sadržaja i svih drugih aktivnosti pri radu sa elektronskim fakturama.

Finansijama, Računovođama, Administraciji, Zaposlenima u IT, Rukovodicima, Vlasnicima i svim drugim licima koja imaju potrebu za poznavanjem sistema elektronskog fakturisanja.

15. 850
RSD + PDV
HOTEL MOSKVA
11. 850
RSD + PDV
ONLINE

Na ovom seminaru obrađujemo temu elektronskog fakturisanja, kao i pratećeg normativnog okvira, i to iz dva ugla: PDV aspekt pojasniće nam Jelena Marjanović, Senior manadžer u BDO,  a Tehnički aspekt postupanja, gdin Vojkan Stanković, Samostalni konsultant za poslovnu informatiku i ePoslovanje.

Za pravilan rad i  postupanje u SEF, potrebno je odlično poznavanje oba ova apekta.

Zbog toga nam se pridružite 19. septembra u hotelu Moskva ili Online.

teme seminara:

vojkan stanković

Samostalni konsultant za poslovnu informatiku i ePoslovanje. Projektni menadžer za SV razvoj

Rukovodilac projekata izrade DMS informatičkih rešenja

jelena marjanović

Jelena je ekspert sa više od 18 godina iskustva u oblasti računovodstva, statutarnog i menadžment izveštavanja, finansijskog kontrolinga i poreskih propisa.

BDO timu pridružila se 2015. godine nakon niza godina provedenih na različitim rukovodećim pozicijama u okviru sektora računovodstva u privredi, u kompanijama koje su uglavnom bile članice velikih multinacionalnih grupacija

FORMA ZA PRIJAVU

[wpforms id="22687"]