Acta Media doo

Jedna od najtraženijih obuka

4/5

Specijalista za zaštitu životne sredine

Jadranka Radosavljević

Dipl. inž. tehnologije, odgovorni projektant tehnoloških procesa preduzeća za projektovanje i inženjering usluge u oblasti rafinerijskih, petrohemijskih i hemijskih postrojenja, Petrol projekt. Ima 10 godina profesionalnog iskustva kao konsultant iz oblasti zaštite životne sredine. 

Proces upravljanja zaštitom životne sredine zahteva znanje i odgovornost celokupnog sistema i zaposlenih u okviru svakog privrednog subjekta.

Kako biste obezbedili kvalitetan i produktivan rad i kreativna rešenja na izazove odgovornog poslovanja pozivamo Vas da učestvujete u našem trodnevnom treningu, koji organizujemo u saradnji sa stručnim predavačem sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti zaštite životne sredine i odgovornim projektantom tehnoloških procesa.

Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

RADIONICA I

Zaštita životne sredine, zaštita od hemijskog udesa, procena uticaja na životnu sredinu i integrisana kontrola i sprečavanje zagađenja (IPPC)

RADIONICA Ii

Zaštita vazduha, voda, zemljišta, buka, jonizujuće i nejonizujuće zračenje

RADIONICA Iii

Upravljanje otpadom

Zainteresovani ste za ovu edukaciju?

opis proizvoda

opis proizvoda