Acta Media doo

Jedna od najtraženijih obuka

4/5

Upravljanje ambalažnim otpadom – zakon i praksa

O tome kako funkcioniše sistem upravljanja ambalažnim otpadom i kako ga unaprediti možete saznati na inreaktivnom online seminaru koji organizujemo sa predavačem koji ima veliko iskustvo u praksi.

 

Marijana Vekić

Diplomirala je na  Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje. Radi kao finansijski direktor i poslovni konsultant.  Ima više od 10 godina profesionalnog iskustva iz oblasti društveno odgovornog poslovanja i zaštite životne sredine koje je stekla radeći u operateru sistema upravljanja ambalažnim otpadom “Ekostar Pak” i udruženju građana “Eko Zvezda”

U Srbiji je u proteklih deset godina, od kada se primenjuje Zakon o ambalaži i obaveza izveštavanja privrednih subjekata koji plasiraju ambalažni otpad ili upravljaju njime, prema zvaničnim podacima, na tržište stavljeno 3.7 miliona tona ambalaže, od čega je 1,5 miliona tona ili 39% reciklirano, odnosno ponovno iskorišćeno, a oko 2,2 miliona tona je završilo nekontrolisano u prirodi ili na deponijama.

O tome kako funkcioniše sistem upravljanja ambalažnim otpadom i kako ga unaprediti možete saznati na inreaktivnom online seminaru koji organizujemo sa predavačem koji ima veliko iskustvo u praksi.

  • Predavač će radionice voditi online preko platforme ZOOM
  • Radionice možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu
  • Svaki polaznik online obuke dobija link za pristup sa koga se automatski pokreće prozor za praćenje online obuke, bez ikakve instalacije novih aplikacija na Vaš uređaj
  • Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka treninga na mejl office@actamedia.rs
  • Na kraju obuke, putem mejla Vam šaljemo test za proveru znanja koji je sastavio predavač, a test sa odgovorima nam vraćate elektronskom poštom na mejl office@actamedia.rs
  • Nakon uspešno završene obuke i testa znanja dobijate sertifikat „ Specijalista za upravljanje tokovima otpada“.
  • U slučaju da ne možete da prisustvujete svim radionicama, postoji mogućnost dostavljanja video snimka propuštene radionice, uz dodatnu mogućnost da u roku od 10 dana od završenog treninga, postavite pitanja predavaču. Pitanja se odnose na teme koje su deo propuštene radionice. Ukoliko ovo bude slučaj, molimo Vas da nas obavestite pre početka treninga.

Teme:

I Zakonska regulativa u Republici Srbiji

II Obaveza godišnjeg izveštavanja prema Agenciji za zaštitu životne sredine.

III Nacionalni ciljevi i dobrovoljni sporazum

IV Nakande

Zainteresovani ste za ovu edukaciju?

opis proizvoda

opis proizvoda