Acta Media doo

Saznajte sve o digitalnom svetu

5/5

Digitalni marketing – trendovi i praksa

ACTA MEDIA U SARADNJI SA M.B SEMINAR VAS VODI U OPATIJU!

12. i 13. oktobar 2023.

Mario Pintar

Hrvoje Ratkić

Dvodnevni trening namenjen je svima koji tek planiraju da započnu sa marketingom na digitalnim platformama, početnicima, ali i iskusnijima u ovom poslu – usvojite nova znanja i iskustva, i vidimo se u Opatiji!

  • Šta vam je sve potrebno kako biste povećali vidljivost vašeg brenda, kompanije ili organizacije?
  • Jesu li vam digitalni komunikacioni kanali deo integrisane marketinške komunikacije?
  • Služite li se svim dostupnim online kanalima kod komuniciranja sa ciljnom publikom?

PROMOTIVNA CENA:

23. 800
rsd

za drugog i svakog narednog polaznika iz iste kompanije cena je
20. 800
rsd

U vreme digitalne ere zanimanje za specijalistu digitalnog marketinga sve je traženije, a opis poslova i odgovornosti sve zahtevniji.

Traži se poznavanje digitalnih medija (marketing na društvenim mrežama), optimizacija sadržaja za web (SEO), poznavanje Google Analytics-a i Google oglasa, kreiranje i objava online sadržaja i oglasa, izrada newsletter kampanja, planiranje i sprovođenje marketinških kampanja i aktivnosti putem online kanala

Prednosti digitalnog marketinga

Uz pomoć kanala i alata digitalnog marketinga možete povećati vidljivost proizvoda i kompanije, privući novu publiku (ciljanu javnost), povećati prodaju i doći do novih kupaca, kao i stvoriti nove kontakte koji potencijalno vode do prodaje i povećanju prihoda…

5 razloga zašto morate da učestvujete na ovom treningu:

Program treninga:

12.10.2023.

Web PAGE i e-mail marketing

13.10.2023.

Digitalno oglašavanje i društvene mreže

MARIO PINTAR

marketing menadžer i stručnjak za web stranice

Marketing manager u kompaniji Micro-Link s više od 20 godina radnog iskustva u području marketinga, web dizajna, digitalnog marketinga i web tehnologija. Radio je u Podravki kao glavni i odgovorni urednik web stranica, a gde je učestvovao u izradi jednog od prvih newslettera na ovim prostorima. U karijeri broji više od 150 web projekata, a zanimaju ga nove tehnologije, marketing, društvene mreže, online alati i sport. Učestvuje kao predavač na seminarima i konferencijama već više od 10 godina iz područja marketinga.

HRVOJE RATKIĆ

stručnjak za digitalni marketing i PR savetnik

Partner i suosnivač agencije za odnose s javnošću – PR 365 komunikacije. Dugogodišnjim agencijskim iskustvom specijalizovan za kreiranje komunikacijskih strategija klijenata iz područja mode, kulture, sporta, muzuje i lifestyle-a. Dugogodišnji je predavač na Sveučilištu VERN’ te Poslovnom veleučilištu Zagreb gde predaje na kolegijima iz područja digitalnog marketinga i ličnog brendinga. Predavač je na raznim seminarima i konferencijama iz područja digitalnog marketinga i PR-a.

forma za prijavu

[wpforms id="22489"]

INFORMACIJE O SMEŠTAJU UČESNIKA:

Povlašćene cene smeštaja za polaznike treninga predviđene su u hotelima: Hotel Ambasador***** i Hotel Palace Bellevue**** .

HOTEL AMBASADOR*****

hotel u kojem se održava trening

Hotel Palace Bellevue****

* u cene je uključena boravišna taksa
* u cene smeštaja je uključeno korišćenje bazena, fitnessa, sauna i wifi-a

Posebna pogodnost za polaznike treninga: za sve polaznike koji žele boraviti u Opatiji par dana ranije ili produžiti svoj boravak nakon treninga, važe iste cene smeštaja kao i tokom treninga.

REZERVACIJA SMEŠTAJA

Polaznici rezervišu smeštaj klikom na sledeći link: ACTA MEDIA, te nakon odabira vrste sobe i datuma, upisuje se promo kôd: MB10

Uputstvo za izdavanje predračuna za smeštaj:

Za goste koji bi hteli da unapred plate smeštaj po predračunu, rezervaciju je potrebno samostalno izvršiti putem web stranice, te u zadnjem koraku odabrati način plaćanja predračunom. Predračun je potrebno izmiriti minimalno 10 dana pre dolaska, nakon isteka tog roka rezervacija će se smatrati otkazanom.

Na zadnjem koraku nakon što se odabere vrsta sobe, upišu se podaci i odabere se način plaćanja:

  • unapred predračunom
  • upisati tražene podatke firme, adresu, PIB

Rok za rezervacije smeštaja po povlašćenim cenama je 29.09.2023, a nakon tog roka će rezervacije smeštaja biti moguće na upit, prema raspoloživosti.

Kontakt za pomoć pri rezervaciji:

(reservation.mice@liburnia.hr, +385 51 710 444). Prilikom kontaktiranja agenata pozovite se na pristupni kôd MB10 ili naziv treninga.