Acta Media doo

sanja trbojević montina

Sanja Trbojević Montina, više od 22 godine u digitalnom makretingu i e-comercu.

 

Tretnutno radi kao direktorka marketinga u TensorPixu – kompanija koja se bazira na veštačkoj inteligenciji, a cilj marketinga je prodaja SaaS usluge na području celog sveta. 

 

Kroz svoju karijeru imala je prilike doživeti celi životni ciklus jednog online projekta  – naime u adriatica.net-u tada najvećoj online turističkoj agenciji u regiji, Sanja je radila od samih početaka, kroz period velikoga rasta, pa sve do zatvaranja kompanije. U tom periodu skupila je veliko iskustvo na tržištu cele Europe.

 

Osim na strani klijenta, Sanja je radila na strani agencije u Degordianu – trenutno vodećoj agenciji za digitalni marketing. 

 

Rad u Agrokoru bio je fokusiran na digitalizaciju članica koncerna, tako je Sanja stekla duboko poznavanje različitih branši.

 

U svetskoj korporaciji L’Oreal istakla se u procesu transformacije marketinga sa klasičnog na digitalne kanale. Pritom je imala prilike sakupljati vredna znanja u Parizu i Pragu.

 

Zbog svog širokog iskustva Sanja je bila uključena u kreiranje kurikuluma za prvi fakultet za digitalni marketing Algebra, te napisala stručni priručnik za tu studiju.

 

Trenutno je autor kurikuluma za mikrokvalifikaciju Internet marketing i brendiranje na Vernu, gdje je aktivni predavač.

 

Više dalja možete saznati na sanjatrbojevic.com ili www.linkedin.com/in/sanjatrbojevic/