Acta Media doo

Branka Marković

je partner u kompaniji BDO Srbija od 2009. godine Branka poseduje 30 godina radnog iskustva u oblasti računovodstva, obračuna
zarada, poreza i spoljnotrgovinskog poslovanja, a takođe je duži niz godina radila kao finansijski direktor u renomiranim domaćim i stranim kompanijama.
Kao partner u firmi, gđa Marković je nadležna za upravljanje i nadzor sektora poreskog savetovanja kao i  odeljenja računovodstva i odeljenja obračuna zarada, koje BDO pruža svojim klijentima. Ona se u svom radu bavila uslugama poresko savetovanja za klijente iz raznih oblasti, a poseduje i veliko iskustvo u oblasti zakonske regulative koja se odnosi na strane državljane.


Branka takođe ima dugogodišnje uspešno iskustvo  u postavljanju i implementaciji raznih projekata za klijente, kao i značajno iskustvo sa mrežom BDO International kroz rad sa stranim klijentima.


Ona je takođe regionalni partner nadležan za BDO kancelarije u Crnoj Gori i Republici Srpskoj za servisne linije računovodstvo i outsourcing, obračun zarada i poresko savetovanje. Branka je član Srpskog Fiskalnog Društva.

Trodnevna obuka PAYROLL SPECIALIST - Specijalista za obračun zarada

INFO:

  • 17,18,19 maj. 2023
  • 10h - 14h
  • Hotel "Moskva" 47.900 rsd
  • Online - zoom 37.900 rsd
Pogledajte više

Dvodnevni interaktivan trening namenjen sektorima: proizvodnji, održavanju, pružanju usluga, administraciji, razvoju, marketingu i svim drugim sektorima u poslovanju

Branka Marković

Maja Kojović

Andrijana Malenović