Acta Media doo

KLASIČNO I ELEKTRONSKO ARHIVIRANJE

Pripreme za dostavljanje prepisa arhivske knjige

05. april 2024.

Hotel Moskva, Online

Hotel Moskva: 11.900 + PDV Online: 9.900 rsd + pdv

za korsnike izdanja "Arhiviranje u 12 lekcija"

Hotel Moskva: 7.900 + PDV
Online: 5.900 rsd + pdv

Informacije:

5/5

Goran Tršnjak  – dipl. pravnik

– dipl.pravnik – arhivista sa verifikovanim 40-ogodišnjim iskustvom na poslovima  klasifikacije i sistematizacije arhivske građe i dokumentarnog materijala.

Milan Vojvodić

master pravnik, šef Odseka za regulativu u oblasti informacionog društva u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija

 

Jovan Vistać
inženjer informacionih tehnologija, izvršni direktor firme Inception doo Beograd za usluge od poverenja Republike Srbije.

  • Upoznavanje sa svim  normativnim obavezama u propisima ;
  • Instrukcije za pripremu dokumenata nepohodnih za sprovođenje postupka arhiviranja.
  • Savete za uspešnog izvršavanje zakonskih obaveza.

Licima zaduženih za kancelarijsko poslovanje, administraciju i arhiviranje; rukovaocima IKT sistema, rukovodstvu; menadžmentu i svim drugim licima koja učestvuju u procedu arhivirana.

Predavači

goran tršnjak

dipl.pravnik – arhivista sa verifikovanim 40-ogodišnjim iskustvom na poslovima klasifikacije i sistematizacije arhivske građe i dokumentarnog materijala

milan vojvodić

master pravnik, šef Odseka za regulativu u oblasti informacionog društva u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija

jovan vistać

inženjer informacionih tehnologija, izvršni direktor firme Inception doo Beograd za usluge od poverenja Republike Srbije.

O seminaru:

30. aprila 2024. godine ističe rok za dostavljanje prepisa arhivske knjige, nadležnom arhivu, za dokumentarni materijal nastao u prethodnoj godini.

Kako izvršiti ovu zakonsku obavezu kao i obaveze propisane Uredbom o E arhiviranju* saznajte od stručnjaka u ovoj oblasti:

Goran Tršnjak – dipl.pravnik- arhivista sa verifikovanim 40 -ogodišnjim iskustvom na poslovima klasifikacije i sistematizacije arhivske građe i dokumentarnog materijala.

Milan Vojvodić – master pravnik, šef Odseka za regulativu u oblasti informacionog društva u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija

Jovan Vistać – inženjer informacionih tehnologija, izvršni direktor firme Inception doo Beograd za usluge od poverenja Republike Srbije.

Pozivamo Vas na instruktivni seminar kako bi vam pružili potrebne i savete i odgovore na pitanja.

* Uredba o jedinstvenim tehničko-tehnološkim zahtevima i procedurama za čuvanje i zaštitu arhivske građe i dokumentarnog materijala u elektronskom obliku “Službeni glasnik Republike Srbije 116/2023

Napomena:
VAŽNO JE NAGLASITI DA VELIČINA FIRME I BROJ ZAPOSLENIH NE UTIČU NA POSTOJANJE OBAVEZE USKLAĐIVANJA SA NOVIM PROPISIMA.

ZAKON O ARHIVSKOJ GRAĐI SE ODNOSI NA SVE USTANOVE, AGENCIJE I JAVNA PREDUZEĆA ČIJI JE OSNIVAČ REPUBLIKA SRBIJA ODNOSNO LOKALNA SAMOUPRAVA (KORISNICI BUDŽETA) KAO I NA SVE PRIVREDNE SUBJEKTE BEZ OBZIRA NA OBLIK SVOJINE ILI ORGANIZOVANJA.

Teme seminara:

Lokacija:

Forma za prijavu: